Pannenkoekenhuis in Oostkapelle


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Oostkapelle? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Oostkapelle!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0118-582897

Wil je meer weten over onze vestiging in Oostkapelle? Ga naar de Pannenkoekenbakker Oostkapelle

Pannenkoekenhuis Oostkapelle

Route naar de Pannenkoekenbakker Oostkapelle

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Oostkapelle!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Oostkapelle, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Oostkapelle, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0118-582897

"Wist je dat er al pannenkoeken kunnen worden gemaakt hulp van een 3D-printer?"

Pannenkoekenhuis in Oostkapelle


Aan de rand van het gezellige dorp Oostkapelle verwelkomt het kindvriendelijke restaurant van de Pannenkoekenbakker Oostkapelle u van harte. Op het zonnige terras of binnen laten wij u graag kennis maken met onze verrassende menukaart, waarop heerlijke, traditionele pannenkoeken en nieuwe specialiteiten prijken.

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen: op de eerste verdieping is een kinderspeelruimte ingericht, met kinderkeuken, spelcomputers en een bioscoop! Altijd leuk voor jong en oud!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Oostkapelle

Oostkapelle is een echte familiebadplaats, gelegen in de schitterende natuurgebieden de Manteling en het Duin- en Waterwingebied Oranjezon. Van oudsher was Oostkapelle een agrarisch dorp, maar sinds de jaren 50 stijgt de recreatieve belangstelling voor de Walcherse kuststrook, met zijn mooie, brede stranden en karakteristieke dorpjes. Oostkapelle heeft zich sindsdien tot een echte familiebadplaats ontwikkeld, dat strandplezier perfect weet te combineren met een levendig dorpscentrum. De gezellige terrassen en markten vormen er een drukbezochte attractie.

De natuur in de omgeving

De duinen en stranden van Walcheren vormen een beschermd natuurgebied, met schilderachtige dorpjes, velden en kronkelende polderwegen, waar je heerlijk kunt fietsen of wandelen.

Vlakbij het dorp Oostkapelle ligt het voormalige Kasteel Westhove, dat uit de 12e eeuw dateert, en waarvan nog slechts delen van de torens en stukken muurwerk resteren. Daarnaast ligt het befaamde museum Terra Maris, dat ‘land van de zee’ betekent. Een boeiende tentoonstelling neemt je mee door de geschiedenis en het landschap van Zeeland.

Ontspannen genieten

De Pannenkoekenbakker nodigt je uit om na afloop van uw uitje lekker te komen ontspannen, onder het genot van een van de vele verschillende pannenkoekvariaties. En kinderen worden bij ons extra verwend, met hun favoriete kinderpannenkoek en smulmuntjes voor een cadeautje uit het "Koekenbakkers winkeltje". Ook voor iets lekkers bij de koffie, ijs of poffertjes kunt u bij ons terecht. Dus altijd feest voor het hele gezin!