Pannenkoekenhuis in Slijk Ewijk


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Slijk Ewijk? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Slijk Ewijk!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0488-430179

Wil je meer weten over onze vestiging in Slijk Ewijk? Ga naar de Pannenkoekenbakker Slijk Ewijk

Pannenkoekenhuis Slijk Ewijk

Route naar de Pannenkoekenbakker Slijk Ewijk

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Slijk Ewijk!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Slijk Ewijk, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Slijk Ewijk, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0488-430179

"Wist je dat de grootste pannenkoek ooit maar liefst 3.000 kilogram woog en een doorsnee had van 15 meter?"

Pannenkoekenhuis in Slijk-Ewijk


Wij verwelkomen u graag in ons kindvriendelijke pannenkoekenrestaurant in Slijk-Ewijk, om u te laten genieten van onze overheerlijke pannenkoeken. Als de échte Pannenkoekenbakker brengen wij een grote diversiteit aan verschillende smaken, van de traditionele pannenkoek tot verrassende specialiteiten, zoals pannenkoeken uit verre landen bijvoorbeeld. Maar ook voor voor- en nagerechten, koffie met iets lekkers, of een authentieke Brusselse wafel kunt u bij ons terecht.

In de zomermaanden zit u heerlijk op ons ruime terras, met uitzicht op de grote speeltuin. En ook binnen beschikken wij over een speelruimte voor de allerkleinsten en twee Playstation spelcomputers voor de grotere kinderen.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Slijk-Ewijk en omgeving

Het gemoedelijke dorp Slijk-Ewijk in de Overbetuwe ontstond eeuwen geleden op de oevers van een klein riviertje. In die oude rivierbedding werd de huidige Dorpsstraat aangelegd, en jarenlang bezat het dorp een levendige dorpskern, tot de laatste kruidenier in 1991 zijn deuren sloot. Sindsdien is het dorp steeds meer op Nijmegen gericht.

Dat geldt echter niet voor het natuurschoon van het rijk gevarieerde landschap in de omgeving rond Slijk-Ewijk. Het uitzicht over de uiterwaarden, de Waal en de stad Nijmegen, afgewisseld met uitgestrekte landerijen en rivierbossen, biedt een prachtig panorama.

Nabij Slijk-Ewijk ligt het strandpark, een uniek recreatiegebied, ingericht voor strand en waterrecreatie. Kinderen kunnen zich uitleven op het speelschip of het avontureneiland, waar ze via een hangbrug of trekpontje kunnen komen. Verder biedt het park verder alle mogelijkheden om te zonnen en zwemmen, windsurfen en kanoën. Ook fietsen en wandelen zijn populair.

Lekker nagenieten

Na een sportief dagje uit is het goed toeven bij de Pannenkoekenbakker, waar u heerlijk kunt nagenieten met een van onze 250 verschillende pannenkoekvariaties. En ook de kinderen zullen verrast zijn, als ze bij hun favoriete kinderpannenkoek smulmuntjes krijgen, voor een kadootje uit ons ‘Koekenbakkers winkeltje’! Feest voor het hele gezin!