Pannenkoekenhuis in Thorn


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Thorn? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Thorn!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0475-563327

Wil je meer weten over onze vestiging in Thorn? Ga naar de Pannenkoekenbakker Thorn

Pannenkoekenhuis Thorn

Route naar de Pannenkoekenbakker Thorn

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Thorn!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Thorn, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Thorn, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0475-563327

"Wist je dat het wereldrecord pannenkoeken gooien staat op 416 keer in 2 minuten?"

Pannenkoekenhuis in Thorn


In het hart van het romantische, eeuwenoude stadje Thorn vindt u de Pannenkoekenbakker, in een fraai historisch pand uit het begin van de 17e eeuw. Voor een kop koffie met iets lekkers of voor een overheerlijke pannenkoek verwelkomen wij u graag in een behaaglijke sfeer, zodat u zich bij ons thuis voelt. De huiselijke inrichting en het royale terras buiten dragen daar zeker aan bij.

Bovendien is het voor ons vanzelfsprekend dat wij kwaliteit met gezelligheid combineren, zodat u ontspannen kunt genieten van de meest verrassende variaties die onze creatieve chef-koks voor u bereiden.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Thorn

Het oude centrum van Thorn, het witte stadje aan de Maas, is een beschermd stadsgezicht. In vervlogen tijden een miniatuurvorstendom, tegenwoordig een prachtig historisch plaatsje in Midden Limburg. De witgeschilderde huizen zijn kenmerkend voor het stadje. Maar ook de oude straatjes, de prachtige, uit de 10e eeuw stammende Abdijkerk en het gemeentemuseum, waar u het befaamde ‘Panorama Thorn’ kunt bezichtigen, maken daar deel van uit.

Daarnaast heeft ook de omgeving van Thorn heel wat te bieden. De prachtige natuur van het Nationaal Park de Groote Peel, een prachtig vogelrijk gebied, leent zich uitstekend voor wandelingen in de omgeving. En ook de eigen wijngaarden op het Wijngoed Thorn, en de romantische rondvaarten door het schitterende Maasplassengebied zijn absoluut de moeite waard!

Lekker genieten

Thorn vraagt erom om ontdekt te worden! Na een onvergetelijke wandeling of fietstocht door de omgeving, is het tijd voor een smakelijke afsluiting bij Pannenkoekenbakker. Trakteer uzelf op een van de 250 verrassende pannenkoeken of andere heerlijke gerechten die op de menukaart prijken. En ook aan de kleine gast is gedacht: bij een kinderpannenkoek ontvangen de kinderen muntjes voor de ‘kluis van het huis’, een schatkamer vol met cadeautjes, waar ze iets moois uit mogen zoeken. Feest voor jong en oud!