Pannenkoekenhuis in Woudrichem


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Woudrichem? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Woudrichem!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0183-303927

Wil je meer weten over onze vestiging in Woudrichem? Ga naar de Pannenkoekenbakker Woudrichem

Pannenkoekenhuis Woudrichem

Route naar de Pannenkoekenbakker Woudrichem

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Woudrichem!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Woudrichem, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Woudrichem, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0183-303927

"Wist je dat het wereldrecord pannenkoeken stapelen in 2016 is verbroken?"

Pannenkoekenhuis in Woudrichem


Op het kruispunt van Maas, Waal en Merwede, nabij het historische vestingstadje Woudrichem, ligt het gezellige restaurant van de Pannenkoekenbakker, met zijn unieke locatie aan de Maas.

Onze koks staan voor u klaar voor één van uw favoriete pannenkoeken, zoals een heerlijke pannenkoek met spek of onze speciale visserspannenkoek. Of een van de overige 200 verschillende variaties, die op onze steeds wisselende specialiteitenkaart staan. Daarnaast biedt het menu een ruime keuze aan soepen, pasteitjes en desserts. Aan u de keus!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Woudrichem

Woudrichem is een oud vestingstadje aan de Merwede, met een fraai, beschermd dorpsgezicht. Het plaatsje is ontstaan op een eeuwenoude oeverwal, waar zich nu het historisch centrum bevindt, met mooie oude panden en gezellige restaurants. U kunt er nog steeds over de 16de-eeuwse stadswallen lopen, en de kanonnen bezichtigen.

De historische vestingen Slot Loevestein, Fort Vuren, Gorinchem en Woudrichem vormen tezamen de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een van de best bewaard gebleven verdedigingslinies van Nederland.

De natuur aan het water

Vanuit Woudrichem kunt u met een voetveer naar Gorinchem en naar Slot Loevestein; een middeleeuws kasteel, dat omgeven is door prachtige natuur, ideaal voor mooie fiets- en wandeltochten in het gebied. Ook de Groesplaat is een uniek natuurgebied, met zijn uiterwaarden aan de Boven-Merwede. De slikranden van de Oudendijkse Geul trekken nog altijd een grote diversiteit in vogels aan, en op de rivieren zijn er diverse toeristische boottochten te maken.

Pannenkoeken ‘aan boord’

Na uw bezoekje aan Woudrichem en omgeving is een culinaire afsluiting ‘aan boord’ van de Pannenkoekenbakker echt genieten! Op het deels overdekte terras, met uitzicht op de maas, smaakt een drankje en een van de verrassende pannenkoekvariaties dubbel lekker! Ook voor de kinderen, die na afloop een cadeautje mogen 'kopen' in onze goed gevulde smulwinkel, is uw bezoek een feest om niet meer te vergeten!