Pannenkoekenhuis in Zeeland


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Zeeland? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Zeeland!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0486-452014

Wil je meer weten over onze vestiging in Zeeland? Ga naar de Pannenkoekenbakker Zeeland

Pannenkoekenhuis Zeeland

Route naar de Pannenkoekenbakker Zeeland

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Zeeland!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Zeeland, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Zeeland, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0486-452014

"Wist je dat het wereldrecord pannenkoeken bakken staat op 80 pannenkoeken in 17 minuten?"

Pannenkoekenhuis in Zeeland


In het plaatsje Zeeland, nabij De Maashorst, een van de mooiste natuurgebieden in Noord-Brabant, heet het gezellige restaurant van de Pannenkoekenbakker u van harte welkom. U kunt er heerlijk genieten van een van onze 250 verschillende pannenkoekvariaties, een kopje koffie met iets lekkers of een ijsje.

Lekker knus bij de open haard in het Jachthuis, of buiten, op ons royale terras, terwijl de kinderen zich uitleven op de trampoline, in de speeltuin of in het Smulbos. En als het weer even tegenzit, is er binnen een leuke speelhoek voor de kleintjes. Maar ook de grotere kids hoeven zich niet te vervelen in het speelkeukentje, op de PlayStation of met de spelcomputers!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Een prachtige omgeving

Zeeland is een klein dorp in de gemeente Landerd, gelegen in de Peel. Het meest karakteristieke van het dorp is de vorm: een langgerekt lint van huizen en boerderijen langs de rivier, zo gebouwd om er droge voeten te houden. Het treinstationnetje voor het zogeheten Duitse Lijntje, dat er tot 1946 dienstdeed, is helaas verdwenen, maar het dorp kent wel enkele historische gebouwen en twee monumentale korenmolens, beide in 2008 gerestaureerd.

Omgeven door prachtige natuurgebieden zoals de Reekse Heide en de Trentse Bossen, is vooral het uitgestrekte Landschap de Maashorst een beleving. Dennenbossen, afgewisseld met heidevelden, vennen, kronkelende beekjes, en keien uit de ijstijd vormen een unieke streek, waar diverse mooie wandelingen en fietstochten te maken zijn.

Een culinair feestje

Kortom, Zeeland en zijn prachtige natuur heeft u veel moois te bieden! Dan is ons zonnige terras de ideale plek om even uit te blazen na uw omzwervingen in de omgeving. Maak er een onvergetelijke dag van samen met uw kinderen, en geniet van een van de allerlekkerste specialiteiten van de Pannenkoekenbakker. Zo wordt uw dagje uit echt een feestje voor jong en oud.