Pannenkoekenhuis in Zuidland


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Zuidland? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Zuidland!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 0181-506030

Wil je meer weten over onze vestiging in Zuidland? Ga naar de Pannenkoekenbakker Zuidland

Pannenkoekenhuis Zuidland

Route naar de Pannenkoekenbakker Zuidland

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Zuidland!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Zuidland, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Zuidland, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 0181-506030

"Wist je dat ongeveer 11.000 Nederlanders de achternaam Pannekoek hebben?"

Pannenkoekenhuis in Zuidland


Nauwelijks 20 km onder Rotterdam, in Recreatiegebied 'De Bernisse' aan de Stompaardse plas, ligt het gezellige restaurant van de Pannenkoekenbakker. Direct aan het openbare strand gelegen, heeft het een prachtig uitzicht over het water en de omringende natuurgebieden.

Met een midgetgolfbaan, bootverhuur en drie themaruimtes voor zo'n 250 gasten, is het de ideale plek voor een gezellig dagje uit. Op het ruime terras kunt u ontspannen genieten van een heerlijke pannenkoek. Met zicht op de grote speeltuin, met aantrekkelijke speeltoestellen zoals de Oceaangolf, is het zowel voor uzelf als voor de kleintjes en de grotere kids een waar walhalla. Genieten voor jong en oud!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Zuidland en het omliggende landschap

Zuidland is een pittoresk dorpje op het eiland Voorne-Putten, een van de Zuid Hollandse eilanden. Sinds 1980 vormt het de grootste plaats van de gemeente Bernisse. De nog werkende Korenmolen De Arend uit 1851, wekelijks geopend voor bezoekers, is een typisch voorbeeld van het cultureel erfgoed van Zuidland.

Op het uiterste puntje van het eiland ligt de Beerenplaat, een hooggelegen gebied in de Oude Maas, een natuur- en recreatiegebied, waar de zoetwatergetijden een bijzondere flora en fauna voortbrengen in de ruige rietlanden. Dankzij nieuw aangelegde paden en bruggetjes kunt u er heerlijk wandelen en fietsen. Ook in recreatiegebied De Uitwaayer vindt u, naast een BMX-baan en een mountainbikeparcours, mooie wandel- en fietspaden.

Onvergetelijk dagje Zuidland

Tijdens uw verkenningstocht door Zuidland en omgeving is een bezoek aan de Pannenkoekenbakker absoluut een aanrader! Trakteer uzelf op een van de 250 verrassende pannenkoekspecialiteiten die op de menukaart staan. Een traditionele appelpannenkoek of een exotische pannenkoekvariatie bijvoorbeeld. Ook voor familie- en bedrijfsuitjes is het outdoor-terrein en het nabij gelegen strand de aangewezen locatie om te zwemmen, zonnen of voor een sportieve belevenis op de midgetgolfbaan of de kabelbaan. Voor een onvergetelijk dagje Zuidland.