Pannenkoekenhuis in de buurt van Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Bergen op Zoom? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Heerle?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0165-301166

Of wil je meer weten over onze vestiging in Heerle? Ga naar de Pannenkoekenbakker Heerle.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Bergen op Zoom

Route naar de Pannenkoekenbakker Heerle vanuit Bergen op Zoom

Pannenkoekenhuis in de buurt van Bergen op Zoom

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Bergen op Zoom, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Heerle!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Heerle, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Heerle prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Heerle een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0165-301166

"Wist je dat de Franse pannenkoek (crêpe) dunner is dan de Nederlandse pannenkoek?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Bergen op Zoom


Omringd door mooie natuurgebieden als de Wouwse Plantage, Visdonk en de Rucphense Heide ligt het historische en gezellige restaurant van de Pannekoekenbakker in Heerle. Hemelsbreed nauwelijks 6 km van Bergen op Zoom, in het voormalige café De Roskam, dat in 2008 volledig werd gerestaureerd. Daar is het heerlijk ontspannen na een gezellig dagje uit.

Onder de eeuwenoude balken van de herberg leeft de traditie voort, en bakken de koks maar liefst ruim 250 verschillende soorten pannenkoeken! Dus uw smaak zit er zeker bij. En met de riante keuze aan voorgerechten en desserts, is het een waar genot uzelf daar op een heerlijke maaltijd te trakteren.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Omgeving Bergen op Zoom

Tijdens een mooie stadswandeling, die langs monumentale gebouwen en over bijzondere pleinen voert, ontdekt u de gezellige binnenstad van Bergen op Zoom. Met zijn knusse, historische straatjes, het Beursplein met de vele terrasjes, en het belangrijkste monument van de stad: het 15de-eeuwse stadspaleis het Markiezenhof, komt u ogen te kort.

Met de kids is de grote indoorspeeltuin Monkey Town een aanrader, of ga eens bowlen in de voormalige suikerfabriek De Zeeland. Plezier voor jong en oud!

Ook in de omgeving is van alles te zien. Wandelen door de bossen, uitwaaien op de fiets of varen op het water. Alles kan! Ontdek de mooiste plekjes in natuurgebied De Brabantse Wal, op de grens met Zeeland en Vlaanderen. Een opvallend gebied dat door de afwisseling van bossen en polders, heuvels en water alle zintuigen prikkelt.

Genieten bij de Pannenkoekenbakker

Terwijl u na uw wandeling lekker ontspant op het gezellige terras, of binnen, leven uw kinderen zich enthousiast uit in de speeltuin. En met een lekker drankje of een cappuccino met gebak en een overheerlijke pannenkoek is het bij De Pannekoekenbakker in Heerle altijd weer een feestje!