Pannenkoekenhuis in de buurt van Breda

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Breda? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Baarle-Nassau?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 013-5079272

Of wil je meer weten over onze vestiging in Baarle-Nassau? Ga naar de Pannenkoekenbakker Baarle-Nassau.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Breda

Route naar de Pannenkoekenbakker Baarle-Nassau vanuit Breda

Pannenkoekenhuis in de buurt van Breda

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Breda, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Baarle-Nassau!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Baarle-Nassau, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Baarle-Nassau prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Baarle-Nassau een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 013-5079272

"Wist je dat het wereldrecord pannenkoeken stapelen in 2016 is verbroken?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Breda


Wie op ontdekkingstocht gaat in de prachtige omgeving van Breda, wil daarna natuurlijk even uitblazen. Dan bent u bij de Pannekoekenbakker in het centrum van Baarle-Nassau, dicht bij de Belgische grens, aan het goede adres. In de gemoedelijke sfeer van het Brabants-Belgische restaurant is het heerlijk genieten van een kopje koffie met gebak, of een van de 250 verschillende pannenkoeken op de kaart. En ook een feest voor de kids, die na het eten smulmuntjes ontvangen, om een leuk kadootje voor zichzelf uit te zoeken in de speelgoedwinkel van de Pannenkoekenbakker!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Breda, gezellige stad in het zuiden

De gezellige binnenstad, met zijn sfeervolle, historische stadshart, vormt de kern van Breda. Het gebied rondom de Grote Markt, dichtbij de Haven en het Spanjaardsgat is een ideaal startpunt voor een wandeling langs de prachtige monumenten in de oude binnenstad. En het Valkenberg Park, midden in het centrum, is vandaag de dag een ontmoetingsplek voor jong en oud.

Proef de Brabantse gastvrijheid bij de tientallen cafés, restaurants en terrassen. En ontdek de historische panden, kastelen en musea, zoals Kasteel Bouvigne, een sprookjesachtig kasteel midden in de binnenstad, omgeven door tuinen uit de vijftiende eeuw.

Als u liever de hectiek van de stad ontvlucht, biedt de omgeving van Breda rust in overvloed. Struin door de bossen, heide, water en mooie natuur in en rondom Breda, of maak eens een rondvaart met een van de rondvaartbootjes over de singels.

Overheerlijke pannenkoeken als afsluiting

Kortom, Breda is de moeite van het ontdekken waard. Gun uzelf daarna een verwenmomentje op het terras van de Pannekoekenbakker in Baarle Nassau als afsluiting, en geniet van een van de overheerlijke pannenkoekspecialiteiten, die op de menukaart prijken. Maar ook voor een drankje of een kopje koffie met gebak bent U natuurlijk van harte welkom!