Pannenkoekenhuis in de buurt van Bronckhorst

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Bronckhorst? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Doesburg?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0313-472374

Of wil je meer weten over onze vestiging in Doesburg? Ga naar de Pannenkoekenbakker Doesburg.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Bronckhorst

Route naar de Pannenkoekenbakker Doesburg vanuit Bronckhorst

Pannenkoekenhuis in de buurt van Bronckhorst

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Bronckhorst, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Doesburg!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Doesburg, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Doesburg prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Doesburg een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0313-472374

"Wist je dat de meeste Amerikanen ’s morgens pannenkoeken eten i.p.v. 's avonds?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Bronckhorst


Als u een dagje doorbrengt in de prachtige omgeving van het pittoreske stadje Bronckhorst, dan is het de moeite waard daarna door te rijden naar het gezellige restaurant van de Pannekoekenbakker bij Doesburg. Daar kunt u ongedwongen genieten van een oer-Hollandse spekpannenkoek met stroop of een van de rijkelijk belegde specialiteiten van het restaurant.

In de sfeervolle inrichting, of buiten op het ruime terras is het heerlijk vertoeven. En ook de kids amuseren zich prima in de aparte kinderspeelhoek. Na het eten van hun kinderpannenkoek met stroop of poedersuiker ontvangen ze smulmuntjes, waarmee ze leuke cadeautjes kunnen uitzoeken in de eigen cadeauwinkel. Dat is feest voor het hele gezin!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland

Als u Bronckhorst binnenstapt, bijvoorbeeld na een overtocht met het pontje vanuit Brummen, waant u zich in vervlogen dagen. Met zijn oude huisjes, smalle klinkerstraatjes en bezienswaardigheden, vormt het een prachtig, sfeervol plaatsje, dat in 1482 stadsrechten kreeg. Groter dan het oude middeleeuwse centrum is Bronckhorst echter nooit geworden. Naast de drie terrasjes, wat galeries en een enkel winkeltje dat het stadje rijk is, is er één bijzondere attractie: het Dickens Museum. Niet megagroot, maar zeker een bezoekje waard!

In de omgeving van Bronckhorst vindt u prachtige natuurgebieden, in de vorm van oeroude een coulissen-landschappen, waarin bossen, weilanden en akkers worden afgewisseld met houtwallen en karakteristieke boerderijen. Daarnaast is het gebied rijkelijk bedeeld met prachtige routes, zodat je de streek te voet, op de fiets of te paard kunt doorkruisen.

Een heerlijke traktatie als afsluiting

Na een verrassende ontdekkingstocht in de omgeving bent u van harte welkom voor een kopje koffie met gebak of een huisgemaakte brownie, in het restaurant van de Pannekoekenbakker in Doesburg. Of toch voor die overheerlijke pannenkoek natuurlijk! Gun uzelf en uw gezin die heerlijke traktatie!