Pannenkoekenhuis in de buurt van Culemborg

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Culemborg? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Büren?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0344-572783

Of wil je meer weten over onze vestiging in Büren? Ga naar de Pannenkoekenbakker Büren.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Culemborg

Route naar de Pannenkoekenbakker Büren vanuit Culemborg

Pannenkoekenhuis in de buurt van Culemborg

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Culemborg, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Büren!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Büren, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Büren prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Büren een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0344-572783

"Wist je dat Nederlanders thuis gemiddeld 3 of 4 pannenkoeken per keer eten."

Pannenkoekenhuis in de buurt van Culemborg


Na genoten te hebben van de bloeiende fruitbomen in de Betuwe, of van een ontdekkingstocht door het pittoreske vestingstadje Buren, heeft u vast wel trek gekregen. Dan is het nostalgische restaurant van de Pannekoekenbakker een aanrader! In de sfeervolle ambiance van het restaurant of op het heerlijke terras, kunt u ongedwongen genieten van een traditionele spekpannenkoek, of een van die heerlijke hartige of zoete variaties!

En ook de kids zijn welkom. Na een kinderpannenkoekje of een ijsje ontvangen zij smulmuntjes voor een leuk kadootje uit de speelgoedwinkel, waarna ze zich lekker kunnen uitleven in de binnenspeeltuin of buitenzandbak. Zodat u lekker kunt natafelen!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Culemborg, bruisend stadje aan de Lek

De rijke historie van Culemborg gaat terug tot de middeleeuwen, toen de stad in 1281 stadsrechten kreeg. In de eeuwen daarna is Culemborg uitgegroeid tot een levendige stad waar veel te beleven valt. Gezellig winkelen, lekker eten, cultuur snuiven...

De Markt, van oudsher het belangrijkste plein, wordt omgeven door monumentale gebouwen, zoals het stadhuis, de Binnenpoort en de rooms-katholieke kerk. Het creatieve karakter van de stad, met zijn vele galerieën en ateliers, uit zich ook in de bruisende sfeer op de terrassen en cafés.

Toch liever even de natuur in? Vanuit Culemborg ontdek je wandelend of op de fiets de mooiste plekjes van de Betuwe, of de omringende dorpen. Langs de Lek zijn de mooiste strandjes te vinden, en de Baarsemwaard vormt een uniek natuurgebied in de uiterwaarden.

Genieten van een ambachtelijke pannenkoek

Vanuit Culemborg bent u zó in Buren, dat er hemelsbreed slechts 8 kilometer vandaan ligt. Heerlijk om dan eens rond te kijken in het eeuwenoude vestingstadje. Om daarna binnen te stappen in de ambachtelijke wereld van De Pannenkoekenbakker, waar u kunt genieten van een van de verrassende pannenkoekspecialiteiten. Gun uzelf die heerlijke traktatie!