Pannenkoekenhuis in de buurt van Den Bosch

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Den Bosch? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Heusden?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0416-662559

Of wil je meer weten over onze vestiging in Heusden? Ga naar de Pannenkoekenbakker Heusden.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Den Bosch

Route naar de Pannenkoekenbakker Heusden vanuit Den Bosch

Pannenkoekenhuis in de buurt van Den Bosch

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Den Bosch, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Heusden!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Heusden, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Heusden prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Heusden een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0416-662559

"Wist je dat het wereldrecord zo lang mogelijk pannenkoeken gooien staat op 3 uur, 2 minuten en 27 seconden?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Den Bosch


Als u van plan bent een bezoekje te brengen aan de veelzijdige stad Den Bosch, is het een perfect idee om daarna lekker te relaxen in het restaurant van de Pannekoekenbakker in Heusden. Dichtbij Den Bosch, in een prachtig historisch pand van de oude kazerne aan de vismarkt, vindt u de grondlegger van De Pannenkoekenbakker, waar u kunt genieten van een drankje en één van de verrassende pannenkoeken op de kaart.

Een feest voor uw kinderen, die na een speciale kinderpannenkoek hun energie kwijtkunnen in de speeltuin, of in de speciaal voor hen ingerichte kinderhoek. Zodat u nog even gezellig kunt natafelen na een heerlijk dagje uit.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Den Bosch, een stad vol historie

Den Bosch is een stad die niemand teleurstelt. Voor de cultuursnuivers zijn er musea, rondvaarten en stadswandelingen. Een prachtige vestingstad boordevol monumenten in het historisch decor van de stadsmuren. Zoals de laatgotische Sint-Janskathedraal, imposant door zijn rijkdom aan beeldhouwwerk en unieke luchtboogfiguren. En in het Museumkwartier vindt u een uitgebreide collectie kunst en cultuurhistorisch erfgoed onder één dak.

Maar daarnaast is Den Bosch ook de stad van bourgondische gezelligheid! In hartje centrum, op het Minderbroedersplein, ervaart u de gastvrijheid van knusse cafe's en gezellige restaurants. En ook ónder de stad is wat te beleven! De Binnendieze, eeuwenoud stelsel van waterlopen en imposante vestingwerken onder de bebouwing van de stad, is met recht één van de grootste publiekstrekkers van ‘s-Hertogenbosch.

Nagenieten bij de Pannenkoekenbakker

Als u moe bent gewandeld of gevaren, dan is het heerlijk om ontspannen op het terras te gaan zitten, of binnen, in het sfeervolle restaurant van de Pannekoekenbakker in Heusden. Met een van de verrassende pannenkoekvariaties op de kaart trakteert u zichzelf op een heerlijke afsluiting van een leuk dagje Den Bosch. Een feestje voor het hele gezin!