Pannenkoekenhuis in de buurt van Doetinchem

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Doetinchem? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Doesburg?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0313-472374

Of wil je meer weten over onze vestiging in Doesburg? Ga naar de Pannenkoekenbakker Doesburg.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Doetinchem

Route naar de Pannenkoekenbakker Doesburg vanuit Doetinchem

Pannenkoekenhuis in de buurt van Doetinchem

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Doetinchem, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Doesburg!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Doesburg, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Doesburg prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Doesburg een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0313-472374

"Wist je dat het recept voor pannenkoeken in de 12e eeuw is meegenomen vanuit China en Nepal?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Doetinchem


Met vrienden of met het gezin een dagje naar Doetinchem? Dan is het handig te weten waar u daarna gezellig pannenkoeken kunt gaan eten. Op zo'n twee kilometer afstand van Doesburg, aan de rotonde aan de Zomerweg, richting Achterdrempt, ligt het knusse en kindvriendelijke restaurant van de Pannekoekenbakker.

Daar kunt u na uw omzwervingen heerlijk genieten van oerhollandse spekpannenkoek met stroop of een heerlijk zoete variatie met kersen, ijs en slagroom! En als zij zich na het eten in de kinderspeelhoek vermaken, kunt u nog even onbezorgd natafelen. Niet alleen voor uw kinderen een heerlijke belevenis!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Doetinchem bruist!

Of u nou wilt genieten van de natuur, een dagje shoppen, of een terrasje pakken in het gezellige stadscentrum, in Doetinchem kan het allemaal! Zoals in de oude binnenstad, waar nog enkele historische gebouwen de tand des tijds overleefd hebben. Of breng eens een bezoekje aan Kasteel de Kelder, of Landgoed Slangenburg, de grootste toeristische trekpleister van de stad. Prachtige monumentale gebouwen, die een stukje van de historie van Doetinchem onthullen.

Toch liever winkelen? Dan is het winkelgebied rondom de Catharinakerk absoluut een aanrader. In de hoofdstraat vind je vooral grote namen, terwijl in de kleine straatjes daaromheen veel aparte winkeltjes en bijzondere speciaalzaken liggen.

De natuur in de nabije omgeving is een perfect gebied voor wandel- en fietstochten, terwijl de Oude IJssel zich juist prima leent voor leuke kano- en vaartochten. Dan ervaar je zelf waarom Doetinchem dé hotspot van de Achterhoek is!

Smullen bij de Pannenkoekenbakker in Doesburg

Na zo’n heerlijk actief dagje in de natuur of in de stad, is het heerlijk om even te ontspannen bij de Pannenkoekenbakker in Doesburg. Gun uw kids én uzelf die heerlijke traktatie en smul samen van een overheerlijke pannenkoek. Feest voor jong en oud!