Pannenkoekenhuis in de buurt van Domburg

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Domburg? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Oostkapelle?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0118-582897

Of wil je meer weten over onze vestiging in Oostkapelle? Ga naar de Pannenkoekenbakker Oostkapelle.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Domburg

Route naar de Pannenkoekenbakker Oostkapelle vanuit Domburg

Pannenkoekenhuis in de buurt van Domburg

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Domburg, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Oostkapelle!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Oostkapelle, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Oostkapelle prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Oostkapelle een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0118-582897

"Wist je dat er al pannenkoeken kunnen worden gemaakt hulp van een 3D-printer?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Domburg


Of je nou van zwemmen en zonnen houdt, of van fietsen, mountainbiken of wandelen, in de mooie omgeving van Domburg kan het allemaal. Om daarna gezellig neer te ploffen op het terras bij de Pannenkoekenbakker in Oostkapelle! Een gezellig, kindvriendelijk restaurant, op nauwelijks vijf kilometer afstand van het gezellige Domburg aan zee.

De ruim 200 verschillende overheerlijke pannenkoeken op de menukaart zijn volgens traditioneel recept gebakken, en dat proef je! Maar het menu biedt ook soepen, pasteitjes, poffertjes en allerlei heerlijke nagerechten. Voor elk wat wils dus. En uw kids hoeven zich niet te vervelen in de kinderspeelruimte op de 1e etage, met speelkeuken, Playstation Corner en een heuse kinderbioscoop.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Domburg heeft het allemaal!

De rijke historie van Domburg als familiebadplaats dateert al van 1834, toen de eerste badgasten in Domburg arriveerden. Aangetrokken door de brede zandstranden, met zijn karakteristieke paalhoofden, strandhuisjes, en frivole uitstraling, die Domburg zo geliefd maken. Het is er heerlijk zonnebaden, of actief bezig zijn met zwemmen, surfen of beachbal. Want met zijn gezellige horeca is Domburg de uitgelezen plek voor recreanten.

Naast de mooie kustlijn en het gezellige centrum van de stad, is óók de omgeving de moeite waard. De prachtige natuur en pittoreske dorpjes die Domburg omringen, nodigen uit tot verrassende fiets- of wandeltochten. Zoals in de Manteling, een bijzonder natuurgebied met eikenbossen en duinen, statige lanen en slingerpaadjes, aan de noordkust van het schiereiland Walcheren, Heerlijk om met de kinderen in rond te struinen.

En dan naar De Pannekoekenbakker…

Niet voor niets dat zoveel toeristen Domburg kiezen als bestemming voor een dagje uit. En van daaruit rijdt u in hooguit tien minuten naar het gezellige Oostkapelle, om daar lekker na te genieten met een van de verrassende pannenkoeken op het menu. Een heerlijke afsluiter van uw dag!