Pannenkoekenhuis in de buurt van Drunen

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Drunen? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Heusden?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0416-662559

Of wil je meer weten over onze vestiging in Heusden? Ga naar de Pannenkoekenbakker Heusden.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Drunen

Route naar de Pannenkoekenbakker Heusden vanuit Drunen

Pannenkoekenhuis in de buurt van Drunen

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Drunen, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Heusden!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Heusden, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Heusden prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Heusden een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0416-662559

"Wist je dat de Franse pannenkoek (crêpe) dunner is dan de Nederlandse pannenkoek?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Drunen


Op zoek naar een pannenkoekenrestaurant in de omgeving van Drunen, na een dagje uit, of gewoon, omdat u zichzelf een verwenmomentje gunt? Dan is de Pannekoekenbakker in Heusden een ware traktatie!

In het prachtige, historische pand in de oude kazerne aan de vismarkt, is nu het sfeervolle restaurant van de Pannekoekenbakker gevestigd, de grondlegger van deze organisatie. Gastvrijheid, kwaliteit en een verrassende menukaart zijn de belangrijkste kernwaarden van De Pannekoekenbakkers. Dat daarbij ook aan de kinderen is gedacht, met een leuke speeltuin en aparte speelhoek, spreekt vanzelf.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Drunen, vlakbij de grenzen van de Loonse en Drunense Duinen

De omgeving van Drunen biedt alle ingrediënten voor een dagje uit. Het brede aanbod van winkels en horeca in het gemoedelijke centrum, alles binnen loopafstand, maakt dat je je er thuis voelt. Bovendien vind je in de directe nabijheid tal van interessante bezienswaardigheden, zoals Slot Loevestein, die een eeuwenlange historie binnen de vestingmuren herbergt.

Of Duinoord, een fantastische binnen- en buitenspeeltuin met gave speeltoestellen, en een klimbos voor de kinderen. Ook het meest bekende attractiepark van Nederland, de Efteling in Waalwijk, ligt op een steenworp afstand, met prachtige attracties voor alle leeftijden. Zoals het sprookjesbos, een stoomtrein, of het Spookslot, achtbanen en de wildwaterbaan. Of maak een rondvaart op de intrigerende Binnendieze om de mooiste plekjes van Den Bosch te ontdekken. Ervaar zelf de talrijke recreatiemogelijkheden in de omgeving van Drunen!

Gezellig aanschuiven voor een overheerlijke pannenkoek

En dan… is het tijd voor iets lekkers! Op nauwelijks 10 kilometer afstand ligt het gezellige restaurant van de Pannekoekenbakker in Heusden, waar u onbezorgd aan kunt schuiven voor een overheerlijke pannenkoek of versgebakken poffertjes. En ook de kinderen genieten als zij na het eten met hun smulmuntjes gratis een leuk kadootje mogen uitzoeken! Als dat geen feestje is!