Pannenkoekenhuis in de buurt van Groesbeek

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Groesbeek? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Plasmolen?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 024-6962799

Of wil je meer weten over onze vestiging in Plasmolen? Ga naar de Pannenkoekenbakker Plasmolen.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Groesbeek

Route naar de Pannenkoekenbakker Plasmolen vanuit Groesbeek

Pannenkoekenhuis in de buurt van Groesbeek

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Groesbeek, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Plasmolen!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Plasmolen, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Plasmolen prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Plasmolen een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 024-6962799

"Wist je dat er een pannenkoekplant bestaat? Deze plant is vernoemd naar de pannenkoek omdat de bladeren daar heel erg veel op lijken!"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Groesbeek


Als u op zoek bent naar een gezellig pannenkoekenhuis in de prachtige omgeving van Groesbeek, is de Pannekoekenbakker in Plasmolen absoluut een aanrader. Vlakbij de natuurgebieden de Mookerplas, de Jansberg, en de Mookerheide ligt dit kindvriendelijke restaurant. De uitgebreide menukaart brengt niet alleen overheerlijke pannenkoeken, maar ook andere lekkernijen, zoals versgebakken poffertjes uit eigen keuken.

Het ruime terras van de Pannekoekenbakker is een fantastische plek om relaxed buiten te zitten, naast de grote speeltuin, waar kinderen kunnen rennen en klauteren. Maar ook binnen is het heerlijk toeven voor jong en oud. Naast een speelhoekje voor de allerkleinsten kunnen grotere kids zich prima vermaken in de speelkelder.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Groesbeek en omgeving

Het bosrijke heuvellandschap en de mooie natuurgebieden karakteriseren de groene omgeving, terwijl het dorp zelf nog altijd de charme van een authentiek Gelders dorp heeft. De omgeving nodigt wandelaars en fietsers uit Groesbeek te ontdekken, met zijn musea, wijngaarden en de gezellige terrassen in het dorpscentrum. Ook de vele musea, waaronder het Nationaal Bevrijdingsmuseum, die het verleden van de tweede wereldoorlog in beeld brengt, zijn de moeite waard. Of het Afrika Museum in het pittoreske dorpje Berg en Dal, met een unieke collectie Afrikaanse kunst. Voor kinderen tot 12 jaar biedt Amusementspark Tivoli volop speelplezier, terwijl jong en oud plezier beleven aan een spelletje boerengolf op de Horst of een tochtje met de fiets op het spoor, de hilarische Grenzland-Draisine!

En daarna genieten van een pannenkoek!

Al fietsend door de omgeving maak je kennis met het veelzijdige landschap in de omgeving. U ontdekt de uiterwaarden in de Ooijpolder, de zoom van het omvangrijke Reichswald, of de heuvels in het uitgestrekte bos- en heidegebied van het Groesbeekse Bos. Na zo'n tocht is een heerlijke pannenkoek bij De Pannenkoekenbakker Plasmolen een perfecte afsluiting van een actief dagje uit.