Pannenkoekenhuis in de buurt van Hellevoetsluis

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Hellevoetsluis? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Zuidland?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0181-506030

Of wil je meer weten over onze vestiging in Zuidland? Ga naar de Pannenkoekenbakker Zuidland.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Hellevoetsluis

Route naar de Pannenkoekenbakker Zuidland vanuit Hellevoetsluis

Pannenkoekenhuis in de buurt van Hellevoetsluis

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Hellevoetsluis, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Zuidland!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Zuidland, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Zuidland prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Zuidland een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0181-506030

"Wist je dat vrouwen worden gezien als de allerbeste pannenkoekenbakkers?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Hellevoetsluis


Duik eens in het roemruchte verleden van Hellevoetsluis. Wandel door de stad en bezoek de musea, die op loopafstand van elkaar liggen. Of ga met uw kids naar het Piratenstrand, waar ze zich een echte piraat wanen in de waterspeelplaats. Als u daarna in De Pannekoekenbakker aan de Stompaardse plas in Zuidland neerstrijkt, is uw uitje compleet!

Met uitzicht over het water een perfecte plek om pannenkoeken te eten! Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, of op het nabij gelegen strand, geniet u nog even ongedwongen na van een kopje koffie of een drankje. Succes verzekerd!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Hellevoetsluis, voormalige marinehaven

Treed in de voetsporen van zeehelden als Maarten Tromp en Michiel de Ruyter, die vroeger in Hellevoetsluis hun thuishaven hadden. Tegenwoordig is het echter een gezellig, toeristisch stadje op de Zuid-Hollandse eilanden. Een authentieke, nog actieve vuurtoren uit 1822 markeert het maritieme karakter van de vestingstad aan het Haringvliet. Als u de steile trappen beklimt, wordt u beloond met een adembenemend uitzicht over het mooie Haringvliet.

Vanaf het water is Hellevoetsluis een hele andere belevenis. Stap eens aan boord van een van de nostalgische schepen of ga naar het waterpark Aquapark Splash, een uniek waterparadijs voor kinderen, met veel lucht- en speelattracties, en een mini speelpark voor de allerkleinsten dichtbij het strand. Want spelen met zand blijft toch altijd het allerleukste.

Pannenkoeken eten in Zuidland

Moe gespeeld en voldaan is het een goed idee om lekker met uw kids pannenkoeken te gaan eten in recreatiegebied ‘De Bernisse Oost’, bij De Pannekoekenbakker in Zuidland. Als u nog energie over heeft, kunt u de 18-holes midgetgolf eens uitproberen. Of zak lekker onderuit in het gezellige restaurant en bestel een paar heerlijke pannenkoeken van de uitgebreide menukaart. Altijd een feestje voor het hele gezin.