Pannenkoekenhuis in de buurt van Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Kaatsheuvel? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Tilburg?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 013-5361426

Of wil je meer weten over onze vestiging in Tilburg? Ga naar de Pannenkoekenbakker Tilburg.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Kaatsheuvel

Route naar de Pannenkoekenbakker Tilburg vanuit Kaatsheuvel

Pannenkoekenhuis in de buurt van Kaatsheuvel

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Kaatsheuvel, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Tilburg!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Tilburg, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Tilburg prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Tilburg een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 013-5361426

"Wist je dat het woord pannenkoek tot 1995 werd gespeld als pannekoek?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Kaatsheuvel


Na een heerlijk actief dagje in de buurt van Kaatsheuvel, is het prettig om even de hectiek van de dag achter u te laten. Dan is het fraai gerestaureerde restaurant van de Pannekoekenbakker in Tilburg een prima alternatief. In dit pand, gevestigd in een oud koetshuis uit 1897, komt u weer helemaal bij, op het terras of binnen in de knusse inrichting.

Onder het genot van een drankje en een van die overheerlijke pannenkoeken die op het menu staan, is het hier heerlijk ontspannen. En ook de kinderen worden niet vergeten. Na hun kinderpannenkoek krijgen ze gratis smulmuntjes, waarmee zij een leuk kadootje kunnen uitzoeken in de speelgoedwinkel. Als dat geen verrassing is!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Kaatsheuvel, toeristische parel in Brabant

Wie Kaatsheuvel zegt, zegt Efteling, Nederlands grootste attractiepark, dat door miljoenen mensen uit de hele wereld bezocht wordt. Dit unieke park met zijn Sprookjesbos, spectaculaire attracties en spannende achtbanen, biedt plezier voor het hele gezin.

Maar er zijn meer redenen om het levendige dorp te ontdekken. Ervaar de Brabantse gezelligheid in het nieuwe dorpscentrum van Kaatsheuvel, dat naast een gevarieerd aanbod aan café’s, restaurants en winkels, enkele fraaie rijksmonumenten herbergt. En bezoek vooral ook het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, prachtige natuurgebieden waarin mooie tochten uitgestippeld zijn voor fietsers, wandelaars en ruiters. Ga zwemmen bij het Blauwe Meer, midgetgolf spelen, of de speeltuinen en steproutes beleven. Niet voor niets wordt Kaatsheuvel het toeristisch centrum van Midden-Brabant genoemd!

Relaxen bij de Pannekoekenbakker

Kortom, redenen te over om een bezoekje te brengen aan Kaatsheuvel. Maar evenzovele redenen om daarna heerlijk te relaxen in het nabij gelegen Tilburg. In het sfeervolle en gastvrije restaurant van de Pannekoekenbakker, geniet u ontspannen van een drankje en de allerlekkerste pannenkoeken, die het verrassend veelzijdige menu biedt. Dat maakt uw dagje uit compleet!