Pannenkoekenhuis in de buurt van Middelburg

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Middelburg? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Oostkapelle?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0118-582897

Of wil je meer weten over onze vestiging in Oostkapelle? Ga naar de Pannenkoekenbakker Oostkapelle.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Middelburg

Route naar de Pannenkoekenbakker Oostkapelle vanuit Middelburg

Pannenkoekenhuis in de buurt van Middelburg

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Middelburg, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Oostkapelle!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Oostkapelle, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Oostkapelle prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Oostkapelle een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0118-582897

"Wist je dat er een pannenkoekplant bestaat? Deze plant is vernoemd naar de pannenkoek omdat de bladeren daar heel erg veel op lijken!"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Middelburg


Heerlijk wandelen en cultuur snuiven in Middelburg, om daarna een overheerlijke pannenkoek te gaan eten in het kindvriendelijke restaurant de Pannenkoekenbakker, aan de rand van Oostkapelle. Dat is de ideale planning voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Op het zonnige terras, of binnen in het sfeervolle restaurant, kunt u genieten van een heerlijke pannenkoek. Maar natuurlijk kunt u ook terecht voor koffie met gebak of een portie poffertjes.

En de kinderen hoeven zich geen seconde te vervelen! Voor hen zijn er spelcomputers, een kinderkeuken en zelfs een heuse bioscoop!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Middelburg, attractieve hoofdstad van Zeeland

Middelburg is een prachtige, monumentale stad op het voormalige eiland Walcheren. Een stad waar je heerlijk rond kan dwalen in de oude smalle steegjes en de gezellige pleintjes. In de vele historische gebouwen zie je nog altijd de rijke geschiedenis van de voormalige havenstad weerspiegeld, terwijl de bezienswaardigheden, winkels en gezellige horeca het een levendige plaats maken. Met name op en rond de Markt vind je, naast indrukwekkende gebouwen, veel café’s en restaurants, waar je tot laat in de avond op het terras kunt neerstrijken.

Park Toorenvliedt is een ontmoetingsplaats voor jong en oud, waar je heerlijk kunt wandelen, of even uitblazen op een bankje. Kinderen kunnen een speurtocht langs de bunkers maken, die nog grotendeels intact zijn. Bij een aantal daarvan zijn diverse speelvoorzieningen gerealiseerd, waaronder een tokkelbaan en een glijbaan. Maar ook een fietstocht naar de pittoreske plaatsjes Veere, Domburg en Westkapelle zijn zeker de moeite waard.

En daarna heerlijk pannenkoeken eten

En dan volgt de allerleukste en de allerlekkerste afsluiting van een dagje Zeeland: een overheerlijke pannenkoek van de Pannekoekenbakker in Oostkapelle, waar talloze zoete en hartige specialiteiten op de uitgebreide menukaart prijken. Of pasteitjes en verrukkelijke nagerechten. Altijd een feestje voor het hele gezin!