Pannenkoekenhuis in de buurt van Nijmegen

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Nijmegen? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Plasmolen?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 024-6962799

Of wil je meer weten over onze vestiging in Plasmolen? Ga naar de Pannenkoekenbakker Plasmolen.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Nijmegen

Route naar de Pannenkoekenbakker Plasmolen vanuit Nijmegen

Pannenkoekenhuis in de buurt van Nijmegen

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Nijmegen, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Plasmolen!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Plasmolen, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Plasmolen prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Plasmolen een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 024-6962799

"Wist je dat ongeveer 11.000 Nederlanders de achternaam Pannekoek hebben?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Nijmegen


Lekker rondslenteren door de binnenstad, shoppen of de bezienswaardigheden van de stad ontdekken. Nijmegen is een boeiende bestemming voor een dagje uit. En daarna genieten van één van de 250 overheerlijke pannenkoeken van de Pannekoekenbakker in Plasmolen of Slijs-Ewijk maakt uw uitstapje compleet!

Want bij de Pannekoekenbakker worden uw kids extra verwend met smulmuntjes, waarmee na het eten ze een kadootje uit de speelgoedwinkel mogen uitzoeken! En daarna lekker spelen, in het speelhoekje voor de kleintjes, of met de Playstation spelcomputers! Een uitkomst voor de ouders, die dan ongestoord kunnen nagenieten op het terras, of in het gezellige, kindvriendelijke restaurant van de Pannekoekenbakker.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Het Rijk van Nijmegen

Nijmegen, de oudste stad van Nederland, heeft een 2000 jaar oude geschiedenis. 'De Romeinen hebben hier altijd gewandeld... Nu jij nog!', luidt dan ook de slogan van de stad. De nostalgische sfeer van het centrum met zijn bezienswaardigheden, de Waal, de Sint Stevenskerk en het Kronenburger Park maken een wandeling meer dan de moeite waard.

Bezoek interessante musea zoals het Valkhof Museum, of kom genieten van de ruige natuurgebieden in de Ooijpolder en Millingerwaard. Of fiets door het schilderachtige heuvellandschap van Beek-Ubbergen, Berg en Dal en Groesbeek. Het kan allemaal!

In de zomermaanden vormen de wereldberoemde Vierdaagsefeesten en unieke popconcerten in het Goffertpark muzikale attracties van formaat. En op een rondvaartboot ervaart u de aantrekkingskracht van het bekendste stukje natuur van Nijmegen: de Waal.

Kom tot rust bij de Pannekoekenbakker

Na uw bijzondere wandeling door de stad of zijn prachtige omgeving is het heerlijk om even helemaal tot rust komen. Laat de drukte van de stad achter u en bezoek een van de authentieke Pannenkoekenbakkers is Plasmolen of Slijs Ewijk. Want met een overheerlijke, verrassende pannenkoek van de kaart is het feest voor uw kinderen en voor uzelf!