Pannenkoekenhuis in de buurt van Roermond

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Roermond? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Thorn?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0475-563327

Of wil je meer weten over onze vestiging in Thorn? Ga naar de Pannenkoekenbakker Thorn.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Roermond

Route naar de Pannenkoekenbakker Thorn vanuit Roermond

Pannenkoekenhuis in de buurt van Roermond

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Roermond, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Thorn!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Thorn, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Thorn prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Thorn een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0475-563327

"Wist je dat 81% van de Nederlanders hun pannenkoek het liefst met stroop eet. 68% met poedersuiker en 56% met spek?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Roermond


Of u nou van wandelen houdt, of liever cultuur snuift in een mooie stad als Roermond, maakt niet uit. Maar daarna pannenkoeken eten bij de Pannekoekenbakker in Thorn is wel dé gezelligste afsluiting van uw dagje uit! Dit romantische, kindvriendelijke restaurant ligt in hartje centrum van het eeuwenoude stadje Thorn aan de Maas. Hemelsbreed nauwelijks 10 kilometer van Roermond, dus de ideale plek voor zo'n heerlijke traktatie.

Want de creatieve chef-koks zijn ware meesters in het bedenken van steeds weer nieuwe, overheerlijke pannenkoekvariaties. En ook voor de kids is het feest: na hun kinderpannenkoek krijgen ze smulmuntjes, waarmee ze een kadootje kunnen kopen in 'de kluis van het huis'.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

De stad Roermond

Roermond is een ideale bestemming om er te genieten van de bezienswaardigheden in de stad. Vooral in het historische centrum vind je veel pleinen met monumentale panden. En prachtige kerken, kastelen en kathedralen, waarvan de fraaie Christoffelkathedraal en het statige Kasteel Hillenraedt, een waterburcht uit de 14e eeuw, prachtige voorbeelden zijn.

Daarnaast is water is een belangrijk element in de regio. De Maasplassen maken deel uit van het grootste watersportgebied van Nederland, en bieden, evenals het unieke natuurgebied Maas-Swalm-Nette, legio watersport- en recreatiemogelijkheden.

Met zijn cultuur en natuur heeft Roermond veel te bieden. Maar juist die perfecte combinatie met winkelen en gezelligheid weerspiegelt het bourgondische karakter van de stad, waar je op elk terras kunt neerploffen voor een drankje en een hapje.

Tijd voor de lekkere trek

Kortom, Roermond heeft een perfect aanbod voor een dagje uit met de kinderen. En voor shoppers is het Designer Outlet Roermond een waar walhalla! Maar na al dat moois te hebben aanschouwd, is het tijd voor de lekkere trek! Schuif aan bij de Pannekoekenbakker in het charmante stadje Thorn, en laat de overheerlijke pannenkoeken u goed smaken!