Pannenkoekenhuis in de buurt van Schaijk

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Schaijk? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Zeeland?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0486-452014

Of wil je meer weten over onze vestiging in Zeeland? Ga naar de Pannenkoekenbakker Zeeland.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Schaijk

Route naar de Pannenkoekenbakker Zeeland vanuit Schaijk

Pannenkoekenhuis in de buurt van Schaijk

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Schaijk, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Zeeland!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Zeeland, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Zeeland prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Zeeland een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0486-452014

"Wist je dat 1 op de 3 Nederlanders maandelijks pannenkoeken eet?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Schaijk


Van plan lekker te gaan wandelen of fietsen in de omgeving? Ga dan eens naar de Maashorst. Dit weergaloze natuurgebied in Brabant is fantastisch! Trek de wandelschoenen aan en ga erop uit, om daarna lekker te ontspannen bij De Pannekoekenbakker in het nabij gelegen Zeeland.

Gun uzelf een van de 250 overheerlijke pannenkoeken of een ijsje, dat nergens lekkerder smaakt dan op het zonnige terras. Of, als het buiten wat kouder wordt, lekker knus bij de open haard binnen! Want in dit sfeervolle restaurant kun je kiezen uit diverse lekkere gerechten, ook voor kleine gasten. En terwijl u lekker blijft natafelen, vermaken de kids zich uitstekend op de PlayStation of in de speciaal ingerichte kinderspeelruimte.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Schaijk en omgeving

Schaijk behoort, samen met de dorpen Reek en Zeeland, bij Landerd, een landelijke gemeente met veel natuur, waarin nog altijd vijf molens te bewonderen zijn.

De Landerd is een echt recreatiegebied, waar wandelaars, fietsers en mountainbikers hun hart kunnen ophalen, zoals in het prachtige natuurgebied De Maashorst. Hier sta je soms oog in oog met oerbewoners van het gebied de wisent, of de Exmoorpony. Of ontdek je zichtbare herinneringen in het landschap, zoals historische opgravingen uit de vroege ijzertijd of de late prehistorie.

Speciaal voor kinderen vindt u in Schaijk het 'Docus de Das Avonturenpad'. Deze 1,5 kilometer lange wandeltocht door het betoverde bos, is een geweldige belevenis voor kinderen!

Een heerlijke ervaring

Kortom, voor een actief dagje uit ben je in Schaijk op de juiste plek, om daarna heerlijk uit te blazen in het restaurant van de Pannekoekenbakker in Zeeland. En terwijl u nog nageniet van uw zoete of hartige pannenkoek of van een van de overheerlijke nagerechten, leven de kinderen zich uit in de speeltuin of het Smulbos. Een heerlijke ervaring voor jong en oud!