Pannenkoekenhuis in de buurt van Spijkenisse

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Spijkenisse? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Zuidland?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0181-506030

Of wil je meer weten over onze vestiging in Zuidland? Ga naar de Pannenkoekenbakker Zuidland.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Spijkenisse

Route naar de Pannenkoekenbakker Zuidland vanuit Spijkenisse

Pannenkoekenhuis in de buurt van Spijkenisse

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Spijkenisse, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Zuidland!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Zuidland, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Zuidland prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Zuidland een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0181-506030

"Wist je dat de Amerikaanse pancake dikker is dan de Nederlandse pannenkoek?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Spijkenisse


Hemelsbreed nog geen 5 kilometer van Spijkenisse vindt u de Pannekoekenbakker Zuidland, aan de Stompaardse plas, in recreatiegebied De Bernisse Oost. Dit gezellige restaurant heeft een prachtig uitzicht over het water en de natuurgebieden. Met een royaal terras aan het water en zicht op de speeltuin, is het de ideale plek om van een overheerlijke pannenkoek te genieten.

Naast het openbare strandbad, heerlijk voor een dagje zwemmen en zonnen, beschikt het restaurant over een 18-holes midgetgolfbaan en bootverhuur. Kom en geniet!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Omgeving Spijkenisse

Spijkenisse is zeker de moeite waard om er eens rond te dwalen. Ingeklemd tussen de Oude Maas en het Spui, is de stad ontstaan als een vissersdorp aan een kreek van de Oude Maas. Vandaag de dag is het echter een veelzijdige stad met bijzondere architectuur. Daarnaast is het leuk winkelen in het grootste winkelparadijs van noord Nederland. En ook ’s avonds biedt het gezellige uitgaansleven, met zijn verscheidenheid aan cafe's, restaurants en gezellige terrassen, vertier voor jong en oud.

De omliggende polders, parken en natuurgebieden maken Spijkenisse een perfecte uitvalsbasis voor diverse fiets- of wandeltochten. Door de bewegwijzerde routes te volgen, maakt u kennis met de mooiste plekjes in de omgeving. Of vaar eens in een fluisterboot door de prachtige polders rondom Spijkenisse, terwijl een gids er van alles over vertelt.

Een culinaire afsluiting

Na al die bezienswaardigheden in de omgeving, of een lekker dagje strand, is het tijd voor iets lekkers! De uitgebreide menukaart van de Pannekoekenbakker in Zuidland biedt u, naast de traditionele spek- en appelpannenkoeken ook diverse luxe en exotische variaties. Of, als u toch niet zo van pannenkoeken houdt, een heerlijke salade of een lekker ijsje. Er is voor elk wat wils! En zo wordt het voor jong en oud altijd een feestje bij de Pannekoekenbakker.