Pannenkoekenhuis in de buurt van Tiel

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Tiel? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Buren?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0344-572783

Of wil je meer weten over onze vestiging in Buren? Ga naar de Pannenkoekenbakker Buren.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Tiel

Route naar de Pannenkoekenbakker Buren vanuit Tiel

Pannenkoekenhuis in de buurt van Tiel

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Tiel, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Buren!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Buren, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Buren prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Buren een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0344-572783

"Wist je dat het recept voor pannenkoeken oorspronkelijk is meegenomen naar Nederland door pelgrims in de 12e eeuw?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Tiel


Ontspannen genieten van een kop koffie met gebak of een heerlijke pannenkoek naar keuze. Dat is top bij de Pannekoekenbakker in Buren, in de buurt van Tiel! In het nostalgische restaurant is het altijd smullen van een van de overheerlijke gerechten op de kaart; niet alleen allerlei soorten pannenkoekspecialiteiten, maar ook diverse voorgerechten en ijscreaties.

Na een gezellig dagje uit in de omgeving is heerlijk nagenieten op het verwarmde terras buiten. En binnen kunt u desgewenst in de buurt van de binnenspeeltuin zitten; heel handig als uw kinderen zich lekker amuseren, terwijl u nog even wilt natafelen. En natuurlijk staan service en gezelligheid daarbij voorop!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Tiel en omgeving

Tiel, centrum van de Betuwe, is een leuke bestemming om er eens een dagje door te brengen. Niet alleen een gastvrije, levendige plaats, maar tevens de thuisbasis van Flipje, het populaire fruitbaasje van de jamfabriek. Daarbij is Tiel ideaal om er rond te slenteren, een terrasje te pakken of te winkelen. In zijn bijzondere decor van historische gevels, gezellige horecapleinen en markten is de binnenstad absoluut een bezoekje waard!

Maar ook de omgeving biedt veel recreatieve mogelijkheden. Diverse wandel- en fietstochten voeren over dijken en landweggetjes, langs pittoreske dorpen, kerken en kastelen. En de Linge, de langste rivier van Nederland, is favoriet bij kanovaarders. Kortom, in Tiel vindt u alles voor een leuk dagje uit.

Verrassende traktaties

Gun uzelf na afloop een heerlijke traktatie bij de Pannenkoekenbakker in Buren, waar u uit een verrassend aanbod in speciale pannenkoeken kunt kiezen. Een hartige kaaspannenkoek bijvoorbeeld, een goedgevulde pizzapannenkoek of een pannenkoek met vers fruit en roomijs.

En voor uw kids is het altijd feest met de gratis smulmuntjes, waarmee ze een leuk kadootje uit kunnen zoeken in de speelgoedwinkel van de Pannekoekenbakker. Dat is genieten voor iedereen!