Pannenkoekenhuis in de buurt van Uden

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de regio Uden? Wat dacht je van de Pannenkoekenbakker Zeeland?

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct!

Reserveer direct!   Of bel: 0486-452014

Of wil je meer weten over onze vestiging in Zeeland? Ga naar de Pannenkoekenbakker Zeeland.

Pannenkoekenhuis in de buurt van Uden

Route naar de Pannenkoekenbakker Zeeland vanuit Uden

Pannenkoekenhuis in de buurt van Uden

Na een wandeling of fietstocht in de prachtige omgeving van Uden, is het een leuk idee om eens aan te schuiven bij ons pannenkoekenhuis in Zeeland!

Door de gastvrije inrichting van het sfeervolle pannenkoekenrestaurant in Zeeland, voelt u zich er meteen thuis. En als het weer het toelaat, is het terras buiten de ideale plek om ontspannen van de omgeving te genieten. Met een drankje en een overheerlijke pannenkoek natuurlijk. Ondertussen kunnen de kinderen hun energie kwijt in de ernaast gelegen speeltuin, zodat u gemakkelijk een oogje in het zeil kunt houden.

Verrassende pannenkoekvariaties

In het gastvrije pannenkoekenrestaurant in Zeeland prijkt een uitgebreide keuze aan overheerlijke pannenkoekvariaties op het menu. Allemaal bereid volgens traditioneel recept met stroop of poedersuiker, of in allerlei verrassende zoete of hartige smaken. Stuk voor stuk het proberen waard! Maar als u toevallig even geen zin heeft in pannenkoeken, dan biedt de kaart ook allerlei andere lekkernijen, zoals diverse hoofdgerechten, voorgerechten en de meest verrukkelijke toetjes!

En de kids worden helemaal enthousiast van de speciale smulmuntjes, die ze na het eten mogen inwisselen voor een leuk kadootje uit de winkel van de Pannenkoekenbakker.

Zo wordt smullen bij de Pannenkoekenbakker Zeeland een feestje voor jong en oud!

Reserveer direct!   Of bel: 0486-452014

"Wist je dat in Engeland, Ierland en Australië al eeuwenlang Pancake Day wordt gevierd op een dinsdag voor Pasen?"

Pannenkoekenhuis in de buurt van Uden


Een bezoek aan de Pannekoekenbakker in Zeeland is altijd een feestje. In het sfeervolle restaurant, knus bij de openhaard, of bij mooi weer op het royale terras! Even bijkomen na een fiets- of wandeltocht door de omgeving van Uden, of gewoon, omdat u het zichzelf gunt!

En terwijl u onbezorgd van een heerlijke pannenkoek geniet, klimmen en klauteren de kinderen in de speeltuin naast het terras, of in het Smulbos. Met meer dan 250 overheerlijke pannenkoeken en andere gerechten op het menu, is er volop keuze voor grote én kleine gasten! En na het eten krijgen de kids gratis smulmuntjes, waarmee ze een cadeautje voor zichzelf kunnen kopen in de speelgoedwinkel van het restaurant. Als dat geen traktatie is!

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Uden in de Maashorst

Uden is een aantrekkelijke stad met veel restaurants, bezienswaardigheden en winkels. Maar vooral de natuur in het Brabantse land is prachtig! De omgeving biedt veel recreatieve mogelijkheden, zoals prachtige wandel- en fietsroutes en bijzondere musea.

De Maashorst Uden, een oergebied waar de natuur de baas is, vormt het grootste natuurgebied in Noord-Brabant. De ideale omgeving om er een heerlijke wandeling of een mooie fietstocht te maken. Maar ook kinderen hoeven zich hier niet te vervelen! Klimmen, klauteren, ravotten, en avonturen beleven. Laat ze kennismaken met de wilde grazers, en de kenmerkende wijstgronden en stuifduinen in de streek. Leerzaam én leuk!

Verrassende pannenkoekvariaties

Op zoek naar een tussenstop tijdens een actief dagje uit? Of naar iets lekkers daarna? Plof dan bij het pannenkoekenrestaurant neer voor een gezellig drankje, of een van die speciale pannenkoeken, die op het menu staan. Want de chef-kok van de Pannekoekenbakker in Zeeland bakt de meest verrassende variaties, zoals pizzapannenkoeken of exotische pannenkoeken uit verre landen. Na zo’n sportieve wandeling is dat echt een traktatie voor jong en oud!