Pannenkoekenhuis in Tilburg


Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis in Tilburg? Kom dan genieten van de allerlekkerste pannenkoeken bij de Pannenkoekenbakker Tilburg!

  • ✓ Verrassende, ruime en niet alledaagse keuze
  • 15 vestigingen door heel Nederland
  • ✓ De beste kwaliteit
  • ✓ Persoonlijke service
  • ✓ Hollands
  • ✓ Toegankelijk
  • ✓ Betrouwbaar

Kun je niet wachten om onze pannenkoeken te komen proeven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer direct! 

Reserveer direct!   Of bel: 013-5361426

Wil je meer weten over onze vestiging in Tilburg? Ga naar de Pannenkoekenbakker Tilburg

Pannenkoekenhuis Tilburg

Route naar de Pannenkoekenbakker Tilburg

Welkom bij ons pannenkoekenhuis in Tilburg!

Na een gezellig dagje uit is een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant een perfect idee! Even uitblazen bij de Pannenkoekenbakker Tilburg, voor een kopje koffie met iets lekkers... of natuurlijk voor zo’n overheerlijke pannenkoek! Een heerlijke traktatie na een sportieve wandeling of fietstocht in de omgeving. Of zomaar, omdat u even lekker wilt ontspannen en uzelf wat lekkers gunt. Vers gebakken pannenkoeken met die perfecte, goudbruine kleur. Dat ruik je en dat proef je!

Meer dan pannenkoeken alléén…

De Pannenkoekenbakker is een gezellig, kindvriendelijk pannenkoekenhuis in Tilburg, dat meer biedt dan pannenkoeken alleen. Bij mooi weer kunt u gezellig buiten op het terras zitten en van de omgeving genieten, terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. En als het weer even niet meezit, nodigt de sfeervolle inrichting in ons pannenkoekenrestaurant u uit om even te ontspannen met een drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speciaal voor hen gerichte speelhoek. Dat geeft u tijd om eens rustig de uitgebreide menukaart te bestuderen. Want die biedt een verrassende keuze in traditionele en aparte pannenkoeken, zowel in zoete als hartige variaties. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke salade, of een voor- of nagerecht. Gewoon, omdat u het verdient!

Reserveer direct!   Of bel: 013-5361426

"Wist je dat het wereldrecord zo lang mogelijk pannenkoeken gooien staat op 3 uur, 2 minuten en 27 seconden?"

Pannenkoekenhuis in Tilburg


In een steegje aan de Heuvelstraat, hét winkelhart van de stad, wordt u verrast door het pand van de Pannenkoekenbakker, gevestigd in een oud koetshuis uit 1897. De unieke sfeer van dit sfeervol gerestaureerde pand doet het moderne leven vervagen, terwijl u wordt ondergedompeld in een stukje Tilburgs verleden.

Onder het genot van een drankje en een hapje laat u de hectiek van de stad even achter u, voor een traditionele pannenkoek met stroop en poedersuiker- of een rijkelijk belegde, verrassende variatie. Aan u de keus. Daarnaast biedt onze kaart ook een ruime keuze uit soepen, pasteitjes en nagerechten.

Kinderen bij De Pannekoekenbakker

Tilburg

Tilburg, kruikenstad, staat bekend als een gezellige Brabantse stad, met volop cultuur, horeca en een gevarieerd winkelaanbod. In de 19e eeuw was de stad zeer welvarend door de lakenindustrie, waarvan nog altijd diverse monumenten bewaard gebleven zijn.

Met de attractieparken de Efteling, Land van Ooit en de Beekse Bergen ligt Tilburg in een toeristisch aantrekkelijke regio. Vooral het Textielmuseum, dat het verleden van de textielindustrie tentoonstelt, en het Natuurmuseum Brabant, vormen culturele trekpleisters in de regio.

Daarnaast heeft Tilburg veel natuurschoon. Binnen no time ben je in een prachtig natuurgebied, zoals De Brand, of de Regte Heide, een landschap met struikheide, vliegdennen en berken, waar nog zeldzame vlinders rondfladderen. Ook de bossen en vennen tussen Tilburg en Oisterwijk zijn van oudsher populair bij fietsers en wandelaars.

Oudhollands genieten

Het oude centrum en omgeving zijn heel aantrekkelijk voor een uitje, maar het wordt pas echt genieten bij de Pannenkoekenbakker, in hartje stad. U voelt zich meteen thuis in de knusse ambiance van dit oudhollandse restaurant, waar u kunt ontspannen met een overheerlijke pannenkoek. Ook de kinderen worden niet vergeten: met hun smulmuntjes kunnen zij een kadootje uitzoeken in de speelgoedwinkel van de Pannenkoekenbakker. Een feest voor jong en oud!